Plan de Afacere

Recenzii

"În comun cu consultanţii companiei "Plan de afacere” a fost elaborat un plan pe afaceri complex, cu scopul deschiderii în Republica Moldova a reprezentanţei unei companii din Federaţia Rusă. Am rămas impresionat de gradul de pregătire a specialiştilor din partea companiei de consultanţă, toate lucrările au fost efectuate în termenii agreaţi la o calitate înaltă. Bravo!”

Igor, antreprenor

"Consultanţii au dat dovadă de un mod de gândire foarte flexibil şi nivel de pregătire avansat. Într-o perioadă de timp restrânsă au fost elaborate prognozele financiare şi conceput proiectul ideii de afacere, pentru a fi prezentat uneia din cele mai mari bănci comerciale din Europa. Unul din rezultatele analizei proiectului de către consultanţi a fost evitarea aspectelor neclare din prezentare şi axarea pe punctele tari ale ideii de afacere . Recunosc, că a fost o conlucrare reuşită. Mersi!”

Ala, director financiar al unei companii de comerţ

"Am comandat reevaluarea planului de afaceri al brutăriei, elaborat de sine stătător şi respins de către experţii bancari, cu scopul perfectării planului. În scurt timp a fost elaborată partea financiară a proiectului, într-un mod pe care îl percepe banca, au fost determinate şi aranjate cheltuielile permanente şi variabile; în plus la am primit un impuls pentru a privi lucrurile cu totul în alt mod. Planul perfectat de către consultanţi a fost acceptat de bancă, rezultatul este superb.”

Tatiana, antreprenor

"Am comandat elaborarea planului de afaceri pentru lansarea unei afaceri în domeniul alimentaţiei publice în suburbia capitalei. Fiind primul meu proiect comercial, legat de investiţii de lungă durată şi administrare a unei afaceri noi, am avut nevoie de asistenţă în planificarea afacerii. Contra unui preţ moderat al lucrărilor, am primit un plan de afaceri complex, elaborat la un nivel avansat, şi totodată am înţeles că unele întrebări din domeniul managementului afacerii eu nu le percepeam corect. Va mulţumesc şi vă doresc succese pe viitor!”

Alexandru, antreprenor

De ce noi

Există mai multe cauze, de ce clienţii ne aleg pe noi, însă trei din ele sunt evidente:

  • Experienţa şi competenţele consultanţilor noştri;
  • Preţul şi termenii de executare a lucrărilor sunt prognozabile;
  • Politica de preţ argumentată.

Contacte